Despre Noi

Inspirati de eleganta si rafinamentul lemnului masiv de calitate superioara, ne-am dorit sa impartasim aceasta pasiune si cu iubitorii de frumos, cu adevaratii connoisseuri ai bunului gust. De aceea, am creat si dezvoltat piese de mobilier ce rezista in timp, dar care ofera casei tale eleganta regasita doar in casele nobililor de demult. Sculptate cu atentie minutioasa, finisate cu grija, fiecare piesa de mobilier din lemn este verificata in detaliu, pentru ca produsul final sa fie impecabil!

Ne-am dorit sa cream modele de mobilier atemporale, ce pot trece cu brio testul timpului si al trend-urilor. Astfel, indiferent de locatia si amplasamentul mobilei din lemn – in interiorul casei, sau utilizata in scop comercial in hoteluri, birouri directionale, restaurante sau pub-uri – piesele de lemn vor oferi o ambianta unica!

Note moderne sau clasice, culori variate si modele unice, masuratori exacte si consultant pentru alegerea design-ului perfect pentru locatia ta, sunt doar cateva dintre beneficiile de care te poti bucura alaturi de echipa Binalexpert Mob! Transforma-ti casa de vis in realitate, si permite-i elegantei oferita de lemnul masiv sa te incante!

Comanda si tu acum mobilierul tau unic

Our Story

Descriere: Binalexpert Mob duce arhitectura si design-ul interior la un alt nivel! Calitate, rezistenta si plusvaloare acumulata in timp, mobilierul din lemn masiv este o alternativa eleganta si originala a mobilierului!

Since 2006

Ne-am dorit sa reinviem eleganta stilului clasic, rafinamentul lemnului masiv si nobletea mobilerului de calitate, si sa le integram intr-un spatiu nou, actual, modern. Cu o atentie deosebita pentru detaliile arhitecturale sculptate in lemn, dar si pentru finisajele unice, oferim o gama larga de piese de mobilier din lemn masiv. Serviciile noastre sunt complete, echipa noastra dedicata oferindu-ti asistenta si consultanta, masuratori exacte, asigurand, de asemenea, si intregul proces de montaj si productie pentru mobila din lemn.

Descopera stilul unic al mobilierului Bex

Cum te putem ajuta?

Vrei sa aflii mai multe detalii despre serviciile si produsele noastre? Sau poate iti doresti un mobilier din lemn personalizat? Completeaza formularul de mai jos si un consultant BEX Mobilier te va contacta in cel mai scurt timp!

Str.Adresa nr.23, bl.23, ap.23, Craiova, Romania

0754 545 332

Email@office.ro

Follow us

    Ai un model care iti place?
    Noi il putem face!

    Galerie

    Inspira-te din galeria noastra de imagini! Vizualizeaza cum poate arata casa ta cu mobila din lemn potrivita!

    Meniu