Servicii Rapide

Bex Mobilier ofera servicii profesioniste de transport, astfel, piesele de mobilier comandate de dumneavoastra vor ajunge direct la adresa de livrare dorita in cel mai scurt timp posibil. De asemenea, se ofera servicii complete de montaj pentru mobila din lemn.

Plata

Plata serviciilor poate fi realizata cash sau cu cardul de credit, in functie de preferintele clientului. In oricare dintre variante alese, plata va fi sigura, compania oferind maxima siguranta, legat de aceasta.

Garantie

Mobilierul furnizat de Bex Mobilier este garantat pe o perioada de 2 ani, in acest interval orice defect semnalat din vina noastra remediindu-se in cel mai scurt timp prin reparatie (daca este posibil) sau prin inlocuirea completa a produsului

Costuri

Costurile mobilierului variaza in functie de materialul si modelul alese. Pe site-ul nostru gasiti o varietate de produse de mobilier, iar noi iti stam la dispozitie cu orice informatie referitoare la costuri si alte detalii de interes.

Categorii Produse

Descopera eleganta unei locuinte amenajate cu mobila din lemn masiv de inalta calitate! Unicitate, rafinament si noblete printr-un mobilier din lemn creat cu grija pentru detalii si din pasiune pentru arhitectura clasica.

Comanda si tu acum mobilierul tau unic

Cele mai vandute produse

Pasiunea pentru mobila din lemn masiv este impartasita de iubitorii elegantei si al rafinamentului. Inspira-te din cele mai vandute produse si alege urmatorul element de mobilier unic cu care sa-ti decorezi casa!

Descopera stilul unic al mobilierului Bex

Despre Noi

Motivati de pasiunea pentru lemnul masiv de calitate inalta, ne dorim sa oferim produse de valoare, care sa reziste in timp si care sa ofere eleganta casei tale. Sculptate cu grija si finisate cu atentie pentru detalii, intreg procesul este realizat cu pasiune, si cu dedicatie pentru perfectiune!

Indiferent daca mobilierul din lemn masiv dorit este pentru utilizare rezidentiala sau comerciala, Binalexpert Mob ofera o gama larga de culori, modele si variante din care poti alege! Modern sau classic, dedicate spatiilor largi sau unor dimensiuni mai reduse, echipa noastra iti poate transforma visul in realitate.

Serviciile noastre sunt complete, pentru ca tu sa te bucuri de o lucrare completa, la cheie! Consultanta si design, masuratori precise, exacte, productie si montaj – echipa noastra se va ocupa de intreg procesul! Astfel, daca iti doresti piese de mobila din lemn masiv, noi iti putem creea modelul mult dorit.

Ai un model care iti place?
Noi il putem face!

Galerie

Esti curios cum va arata mobila ta? Viziteaza galeria noastra si previzualizeaza cateva modele de mobila din lemn.

Meniu